2022-04-08 09:28:46• hírek • Fizetett tartalom

Bőre ápolását bízza hozzáértő szakemberre, forduljon a Korall Klinika dermatológusához!

Noha az otthoni bőrápolás igazi forradalmát éli napjainkban, igazi és látványos eredményeket még mindig úgy lehet elérni, ha az ember egy olyan megbízható szakemberhez fordul, aki pontosan tudja, mire van szüksége bőrünknek ahhoz, hogy ismét egészségesen ragyogjon.

A szatmári Korall Klinika dermatológusa, dr. Ardelean Iulia a különféle bőrbántalmak kezelése mellett professzionális bőrápolással is foglalkozik.


A klinika szakorvosához bizalommal fordulhatunk, ha kémiai hámlasztással újítanánk meg bőrünket. A kémiai hámlasztás – nemzetközi szóhasználatban peeling – egy olyan kozmetikai kezelés, mely során egy kémiai anyagot visznek fel a bőrre abból a célból, hogy a bőr felső rétegeinek eltávolításával kontrollált sebgyógyulást indítsanak be, így késztetve a bőrt a regenerációra. Egy olyan biztonságos kezelésről van szó, mellyel kifejezetten az aknék után maradt hegeket, a finom ráncokat és a bőr elszíneződéseit lehet célba venni, az optimális eredmények eléréséhez pedig elegendő mindössze 3-4 alkalmon részt venni.


A dr. Ardelean Iulia által alkalmazott kezelések között megtaláljuk az úgynevezett microneedling-et is. E speciális, mikrotűs kezelés aktiválja a kollagén- és elasztintermelődést, valamint a hialuronsav-kiválasztódást, azaz elősegíti az olyan anyagok termelődését, melyek egészséges és fiatalos megjelenést kölcsönöznek a bőrnek. E kezeléssel a hegek, striák, finom ráncok, kitágult pórusok és az öregedés egyéb jelei ellen lehet felvenni a harcot.



A dr. Ardelean Iulia által végzett professzionális bőrápolási kezelések között elérhető a mikrodermabrázió is. Ez egy olyan non-invazív kozmetikai kezelés, mely során egy gyémántfejes csiszolóval eltávolítják a bőr legfelsőbb rétegét, ezzel halványítva a kor előrehaladtával jelentkező ráncokat, az akné utáni hegeket, csökkentve a pigmentfoltokat és a striákat, ugyanakkor a nyílt és zárt komedók, mitesszerek jelentette problémára is megoldást jelenthet.


Ahelyett, hogy sokat ígérő csodaszerekbe fektetné minden reményét, bőre ápolását bízza inkább a Korall Klinika tapasztalt dermatológusára, dr. Ardelean Iuliára. További információkért és előjegyzésért tárcsázza a 0361-412037 vagy 0361-800-820-as telefonszámok egyikét, vagy keresse fel személyesen a klinikát Szatmárnémetiben, az Eroii Revolutiei tér 22-es szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: